Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Tot preparat per a la Passada de Sant Antoni Abat

Carruatges i cavalls ompliran els carrers del poble el proper diumenge


Tot preparat per a la Passada de Sant Antoni Abat

El proper diumenge 18 de març, Sant Quirze del Vallès acollirà la celebració de la Passada de Sant Antoni Abat, que enguany celebra el seu 30è aniversari al poble. Carruatges agrícoles de tot tipus i cavalls ompliran els carrers del poble de tradició, gràcies a l’Ajuntament i l’Associació Amics del Cavall.

El programa contempla l’inici a les 8 hores amb un esmorzar de pagès al recinte firal. Una proposta que tindrà un preu de 3 euros. A continuació, a les 11 hores, començarà la Passada. El recorregut serà el següent: recinte firal, c. Llaurador, rda. Pladellorens, c. Pep Ventura,c. Pompeu Fabra, c. Montserrat, c. Moreneta, c. Barcelona, c. Sabadell, c. Vallcorba, rbla. Lluis Companys, plaça 14 d’abril, av. Països Catalans, Rda. Santa Julita, avda. Països Catalans, Plaça 14 d’abril, rbla Lluís Companys, avda. Camí del Mas, c. Manso,  avda. Pau Casals, c. Mossèn Fco. Rosales i Plaça de la Vila.
De fet, serà a la plaça de la Vila on els participants rebran uns records, de la mà de les autoritats presents a l’acte.