Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La santquirzenca Georgina Safont, a la Voz Kids

La jove ens explica seva experiència en aquest programa musical de màxima audiència


La santquirzenca Georgina Safont, a la Voz Kids

La jove santquirzenca d’11 anys Georgina Safont és una flamant participant del programa “La Voz Kids” que s’emet actualment a la programació setmanal de Tele 5.

Aquesta estudiant de música canta des que tenia 1 any i dóna classes per formar-se en aquesta disciplina des dels 6 anys. La seva força i dedicació l’han portada a formar part del programa després de superar el càsting final amb la cançó “Al•leluia” de Leonard Cohen: “La veritat és que la meva professora de cant ens va avisar de l’inici dels càstings pel programa. Vaig enviar un vídeo amb dues cançons i a partir d’aquí van venir la resta de proves. Des d’una entrevista per ordinador, a un segon càsting ja a Barcelona amb la productora. Finalment, vaig anar a Madrid, on vam fer més proves, assajos, entrevistes...” 
 
La Georgina destaca feliça els tres dies de preparació per presentar-se al càsting final on Melendi, Rosario Flores i Antonio Orozco tenen el poder de decidir sobre si accedeix o no al programa: “ Teníem vocals coach que ens assessoren sobre la cançó que interpretarem, també psicòloga que ens ajuda a controlar nervis i, en el meu cas, un professional em va ajudar amb els tons i la interpretació de la cançó. També hi havia molts espais per jugar”.
Pel que fa al moment clau de l’actuació a l’escenari, Georgina no dubta a assegurar que es va posar molt nerviosa “tenia la boca seca i el cor accelerat, però tot em va passar quan vaig començar. En el moment final, vaig tancar els ulls i en obrir-los, va ser quan vaig veure que Melendi s’havia girat! No m’ho podia creure! Quina il•lusió!”. 
 
Aquesta jove santquirzenca anima tothom que li agradi la música i cantar que s’hi presenti, doncs “és una experiència única, no només per la música, sinó per saber com funciona un programa de televisió per dins, el gran desplegament de personal amb què compta i la professionalitat amb què es desenvolupa. Val molt la pena, només per l’experiència i independentment del que passi”.