Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El període per inscriure's al concurs de la rua de Carnestoltes començarà el dilluns 14 de febrer

El jurat premiarà tant l’originalitat del vestuari com la coreografia dels i les participants


El període per inscriure's al concurs de la rua de Carnestoltes començarà el dilluns 14 de febrer

La festa de Carnestoltes del proper dissabte 5 de març comenta a escalfar motors a Sant Quirze, ja que des del proper dilluns 14 de febrer i fins al dia 28 estarà obert el període d’inscripcions per participar al concurs de disfresses d’aquest any que tindrà lloc durant la rua. Per tal d’apuntar-se, les persones interessades poden anar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana en els seus horaris habituals, de dilluns a divendres de 8.30 a 20 hores, i dissabtes de 9 a 14 hores. En el cas de l’OAC de les Fonts, al centre cívic de Torre Julià, les inscripcions es podran fer els divendres de 9 a 14 hores.

L’activitat, oberta a tothom qui estigui empadronat al municipi, inclourà les categories d’individual, comparses i paradetes. Per convèncer el jurat, que estarà format per cinc artistes de Sant Quirze i estarà presidit per l’alcaldessa Montserrat Mundi, els i les participants hauran de tenir en compte aspectes com l’originalitat de la disfressa, la confecció pròpia, la coreografia i la gresca durant tot el recorregut de la rua. A més, el jurat també valorarà la qualitat de les carrosses, en cas que n’hi hagi. Els premis, que variaran en funció de cada categoria i de cada grup d’edat, inclouran des d’un reportatge fotogràfic o vals per bescanviar al magatzem de joguines Toys ‘R’ Us, fins a dotacions econòmiques.   

A l’hora de fer la inscripció cal tenir en compte que, en el cas de les comparses, només s’apuntarà una persona que representarà tot el grup. Pel que fa als menors, els nens i nenes de menys de 10 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta, mentre que les persones d’entre 10 i 16 anys hauran de dur una autorització de participació signada pels pares.

Les persones inscrites es concentraran el dia 5 de març a les 17 hores davant del gimnàs municipal, a l’avinguda del Vallès, des d’on començarà el recorregut de la rua. Quan la corrua arribi al parc de les Morisques, tots els i les participants podran pujar a un escenari per ordre d’arribada per tal de lluir les seves disfresses.