Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Avancen a bon ritme les obres dels vials de Castelltort

Aquests dies es treballa en la pavimentació, canals i embornals, amb previsió de finalitzar la segona quinzena d'abril


Avancen a bon ritme les obres dels vials de Castelltort

L’empresa Rogasa SA continua amb els treballs de reparació dels vials de Castelltort. A mitjans de gener van iniciar-se les fases 1 i 2 que comprenen els carrers de la Guineu, Senglar, l’Esquirol, Conill, Toixó, Gamarús i Cucut.

A data d’avui s’han acabat les obres corresponents  als carrers Toixó i Conill, s’han compactat les bases existents, reparant els paviments i les canals de formigó i també s’han reparat i netejat les reixes de sanejament existents.
 
Pel que fa als carrers Senglar, Esquirol i Cucut s’han acabat les feines de reparació de canals i paviments. Actualment només resta instal·lar les reixes interceptores pendents encara del subministre del fabricant. 
 
S’han iniciat també les obres corresponents a la reparació dels paviments de formigó del Carrer de la Guineu i Gamarús. Les actuacions en aquests carrers s’allargaran fins a meitats del mes de maig.
Cal remarcar que, fins a finals de juliol es realitzaran les feines necessàries per programar el soterrament de línies de Telefònica i Fecsa en els carrers corresponents a aquesta fase d’obra. 
 
L’empresa Rogasa ha estat l’adjudicatària de l’actuació per un import de 335.492,54€.
 
Recordem que l’Ajuntament organitza visites d’obres per al veïnat de manera regular. Aquestes es faran els dijous a les 10 hores dels següents dies:  5 d’abril, 19 d’abril, 3, 17 i 31 de maig, 14 i 28 de juny, i 12 i 1 26 de juliol. 
El veïnat que tingui dubtes en relació al desenvolupament de les obres serà atès en horari d’informació urbanística els dimarts i dijous de 9 a 14 hores.