Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Ninfa Estela Chávez i Ferran Sampere s'imposen en la 10a Cursa Nocturna dels Mussols

La prova va estar marcada per la intensa pluja, que va omplir el recorregut de bassals i fang


Ninfa Estela Chávez i Ferran Sampere s'imposen en la 10a Cursa Nocturna dels Mussols

El passat dissabte 24 de març va tenir lloc la desena edició de la Cursa Nocturna dels Mussols, en què Ferran Sampere i Ninfa Estela Chávez es van imposar com a clars guanyadors. Sampere va realitzar la prova en 44 minuts i 21 segons, aconseguint més de tres minuts de marge respecte el segon classificat, Eduard Zamora, que va repetir podi com l’any anterior. El tercer va ser Xavier Alonso amb un temps de 49 minuts i 44 segons.

Pel que fa a la categoria femenina, Ninfa Estela Chávez va assolir un temps de 55 minuts i 43 segons, aconseguint ser la guanyadora de la Cursa per quart any consecutiu. La segona classificada, Carla Ràfols va arribar a la meta dos minuts més tard. Va completar el podi Núria Avileo, que va fer un temps de 61 minuts i 32 segons. Anteriorment es van desenvolupar les curses infantils amb un circuit adaptat per eliminar riscos i on com cada any es va poder veure la competitivitat dels i les més joves.

La Cursa va estar marcada per la intensa pluja. Va començar a caure de manera persistent durant la matinada anterior, tot el matí i es va mantenir durant la tarda i la realització de la prova. Aquest fet va provocar que el circuit s’omplís de tolls, bassals i fang tot dificultant l’equilibri i la pràctica de córrer. Hores abans de donar la sortida, l’organització va decidir suprimir un quilòmetre i mig de la prova per tal de garantir la seguretat dels i les participants. Una altra decisió va ser mantenir la sortida de la cursa gran a l’Avinguda Vallès però traslladar l’arribada a l’interior del pavelló. Les curses infantils es van traslladar totes als voltants del pavelló amb sortida i arribada al mateix. Van ser 403 persones les que van acabar el recorregut, xifra inferior a la de l’any passat, que en van ser 472, fruït de les inclemències del temps i les dificultats del recorregut.

La Cursa Nocturna dels Mussols va ser organitzada pel Club Excursionista de Sant Quirze amb la col•laboració de l’Ajuntament i empreses i entitats del poble.

Consulteu el reportatge fotogràfic de la Cursa al següent enllaç.