Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

La Patronal es rendeix a Les Impuxibles

Brillant actuació de la companyia en el gran espectacle teatral del Mes de les Dones


La Patronal es rendeix a Les Impuxibles

El passat divendres 23 de març va tenir lloc a la sala històrica de la Patronal la representació de l’espectacle “Aüc. El so de les esquerdes”. Es tractava de la darrera creació de la companyia Les Impuxibles amb què volen denunciar les diferents formes de violència masclista. Amb una posada en escena austera però efectiva, les cinc intèrprets van deixar bocabadat al nombrós públic assistent amb un espectacle ple de ritme i visualment molt efectiu. Les actrius van anar encadenant històries amb diferents maneres de narrar-les: a través de coreografies de dansa, escenes teatrals i música.

La companyia va saber crear l’ambientació de cada història que explicava amb un potent joc d’il•luminació i una atmosfera musical que atrapava els espectadors i espectadores tot fent-los partícips del missatge antiviolència i feminista de l’espectacle. Al piano i als efectes sonors hi havia la Clara Peya, una de les artistes catalanes més interessants del moment, qui va contribuir amb les seves composicions a crear-li als i les assistents els sentiments de rebuig, ràbia i indignació.

En acabar, el públic, dempeus, va dedicar un llarg aplaudiment a les intèrprets, que se’l van saber guanyar amb un espectacle brillant i trencador i que posa sobre la taula un dels temes més preocupants de la nostra societat, la violència masclista. L’acte formava part del programa del Mes de les Dones.

Podeu veure el reportatge fotogràfic de l'espectacle al següent enllaç.