Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Sant Quirze protagonitzarà un curtmetratge interpretat per ciutadans i ciutadanes del municipi

La productora encarregada del projecte ha convocat un càsting obert a tothom per als dies 21 i 22 per tal d’escollir el ventall d’actors


Sant Quirze protagonitzarà un curtmetratge interpretat per ciutadans i ciutadanes del municipi

Sant Quirze i els seus valors cívics protagonitzaran un curtmetratge d’uns 3 minuts de durada que presentarà als carrers i places del poble petites històries que seran interpretades per ciutadans i ciutadanes del municipi. L’objectiu d’aquesta proposta, que s’emmarca en la campanya de civisme impulsada per l’Ajuntament, és donar a conèixer Sant Quirze amb un llenguatge original, divertit i amè. Abans que arribi el dia del rodatge, que està previst per al pròxim 27 de març, la productora encarregada del projecte realitzarà un càsting a la Masia de Can Feliu obert a tota la població que vulgui viure l’experiència d’una gravació, per tal de decidir el ventall d’actors que apareixeran en el vídeo. Concretament, es necessiten 10 nens i nenes d’entre 10 i 14 anys, 150 persones d’entre 16 i 55 anys i, finalment, 10 persones de més de 55 anys que tinguin agilitat per fer una petita cursa d’un màxim de 3 minuts de durada. El càsting tindrà lloc els dies 21 i 22 de febrer d’11 a 13 hores i de 14.30 a 19 hores, i per tal de participar-hi no cal tenir experiència prèvia. Les persones escollides seran convocades a principis de març per assajar els seus papers.  

Si tens un perfil de Facebook i vols conèixer tots els detalls d'aquesta i altres activitats, uneix-te a la campanya Sí volem. Sí podem. Sí civisme.