Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Participa en la campanya de Let's Clean Up Europe!

L’Ajuntament organitza dues jornades per netejar l’Illa de buda i el torrent de la Font del Pont


Participa en la campanya de Let's Clean Up Europe!
L’Ajuntament de Sant Quirze participa de manera activa en la campanya “Let’s Clean Up Europe” que consisteix en la neteja del medi natural arreu d’Europa. En aquesta ocasió, s’han fixat dues dates per netejar diferents espais del municipi. D’una banda, el proper dia 11 de maig, de 9 a 12 hores, es netejarà l’Illa de Buda. L’endemà, dia 12 de maig, s’organitzarà una jornada de neteja al torrent de la Font del Pont, de 10 a 13 hores. 
Les persones interessades a participar-hi podran inscriure’s fins al 22 d’abril enviant un correu amb les seves dades personals a: territori@santquirzevalles.cat.
 
L’objectiu d’aquesta campanya és sensibilitzar la població sobre la importància de no llençar brutícia als espais naturals i la necessitat de recollir-la, especialment en els abocaments incontrolats en zones industrials. 
 
L’Agència de Residus de Catalunya promou i coordina aquesta iniciativa a Catalunya. En l’edició de l’any passat una vintena de treballadors i treballadores de l’Ajuntament, acompanyats del tinent d’Alcaldia de Territori i Medi Ambient, Francesc Fernàndez, i l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, van realitzar una neteja de l’espai ubicat a la riera de Can Feliu, on van recollir un total de 500 kg de residus. 
 
Trobareu més informació sobre la campanya en aquest enllaç.