Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Horaris dels equipaments per Setmana Santa

Els espais municipals modifiquen els seus horaris habituals amb motiu dels dies festius


Horaris dels equipaments per Setmana Santa

Recordeu que els propers dies festius els horaris d’alguns dels equipaments municipals s’han modificat. Consulteu el detall a continuació:

 
Complex esportiu municipal
Avui dijous 29 roman obert fins a les 22 hores per a les persones abonades, i fins les 24 hores per a les entitats. Demà divendres dia 30 i dilluns 2 d’abril, festius, estarà tancat al públic. Dissabte obrirà les portes en horari habitual, de 8 a 22 hores per abonats/des, i per a les entitats fins que finalitzin els seus respectius partits. Diumenge, l’horari també serà l’habitual, de 8 a 14 hores per abonats/des, i fins a finals de partits per entitats.
Les activitats esportives municipals segueixen el calendari escolar. Per tant, no es tornaran a reprendre fins al dia 3 d’abril.
 
Oficina d'Atenció Ciutadana
L'OAC ha prestat el seu servei en horari de 8.30 a 14 hores, des de dilluns fins avui dijous 29 de març. L'Oficina romandrà tancada fins el proper 3 d'abril.
 
Altres equipaments
Pel que fa a altres equipaments, com la Biblioteca Municipal o el servei de Joventut Canya Jove, romandran tancats els dies festius i tornaran a l’activitat habitual el proper dimarts dia 3 d’abril.
Respecte el Casal d’Avis, avui funciona en horari habitual, fins a les 20 hores. Demà divendres i dilluns dia 2 romandrà tancat al públic.