Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

La línia S2 de FGC romandrà tancada el proper cap de setmana

Els treballs de soterrament de Sabadell generaran aquest tall puntual que es cobrirà amb autobusos llançadora


La línia S2 de FGC romandrà tancada el proper cap de setmana

Les obres de soterrament de la línia S2 de Ferrocarrils de la Generalitat, en el tram de Can Feu, no oferirà servei aquest proper cap de setmana. Concretament, la línia S2 entre Sabadell i la UAB romandrà tancada des de divendres a les 22.30 hores, fins diumenge a les 24 hores. 

El servei es substituirà per un autobús llançadora que farà la parada en el pas del bus nocturn N61 a la rotonda de l’escola El Turonet. L’empresa responsable, Moventis, senyalitzarà oportunament aquest pal i altres senyals horitzontals a terra. També hi haurà una persona informadora per ajudar els usuaris/es que necessitin suport i aclariments.
La freqüència de l’autobús serà igual que la del tren, cada 20 minuts.
Aquests treballs de soterrament consistiran en la instal•lació de dues diagonals, una a cada costat de l’estació de Sant Quirze. Unes obres que s’emmarquen en el soterrament de les vies que duu a terme la ciutat veïna de Sabadell. Es preveu que l’actuació de soterrament als barris de Can Feu i Gràcia finalitzi la primavera de 2019 i cobreixi un total de 375 metres, amb una inversió de 19 milions d’euros, sense IVA.