Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Més de 100 beques per a l’alumnat de menjadors escolars

Els ajuts garanteixen una alimentació saludable en els casos d'infants en situació de vulnerabilitat


Més de 100 beques per a l’alumnat de menjadors escolars

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha atorgat un total de 103 ajuts al menjador per a l’alumnat de Sant Quirze i per al curs 2017-2018. Es tracta de les beques que s’atorga a l’alumnat de famílies amb dificultats econòmiques i socials per accedir a l’ús del menjador escolar. D’aquesta manera, es garanteix l’alimentació saludable dels infants que es troben en situació més vulnerable, així com, en alguns casos, una correcta escolarització. Els criteris per a la selecció dels ajuts valoren condicions socioeconòmiques, geogràfiques i familiars de l’alumne, mitjançant un barem establert anualment pel Consell Comarcal.
Cal afegir, però, que l’Ajuntament ha atorgat també un total de 14 beques a aquelles famílies que, malgrat no haver aconseguit un ajut del Consell Comarcal, es troben en situació de vulnerabilitat.
Dels ajuts del Consell Comarcal concedits aquest any, en 61 casos s’ha becat el 50% de l’import. En la resta, un total de 42 casos, la beca ha estat del 100%. Recordem que l’import d’una beca de menjador del 100% és de 6,20 €.