Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Nordicwalks, Ferran Solé i Salvador Núñez, Premi Mussolada i Premi Mussol 2018

El ple d'abril va aprovar aquests reconeixements que es lliuraran en el mac de la Festa del Mussol


Nordicwalks, Ferran Solé i Salvador Núñez, Premi Mussolada i Premi Mussol 2018

El ple de l’Ajuntament del mes d’abril va aprovar l’atorgament dels Premis Mussol de Sant Quirze i Mussolada 2018. 

El Premi Mussolada 2018 es lliurarà al Club Marxa Nòrdica Sant Quirze Nordicwalks. Pel que fa al Premi Mussol, enguany serà per a Ferran Solé Sala i Salvador Núñéz de Castro. L’aprovació va comptar amb el suport de la unanimitat del ple, i és fruit de la decisió de la Comissió d’aquests guardons que es va reunir el passat 15 de març per valorar les candidatures presentades.
Nordicwalks, amb 7 anys de trajectòria, ha esdevingut una entitat model a seguir per altres clubs de marxa nòrdica, destacant-ne el rigor tècnic i la seguretat, així com les activitats desenvolupades en l’àmbit de la salut i el lleure.
Ferran Solé Sala és un jove santquirzenc que juga a la primera divisió francesa d’handbol, a l’equip Fenix Toulouse HB. Ha jugat amb la selecció catalana d’handbol i, actualment, ho fa amb l’espanyola.
Salvador Núñez de Castro ha participat sempre en la vida associativa del municipi. És membre del GIHSQ des de fa 18 anys. Al Club Excursionista ha desenvolupat diversos càrrecs de responsabilitat i en altres àmbits s’ha dedicat a promoure la cultura de la salut entre les persones usuàries del CAP.
Els premis es lliuraran el proper divendres 20 d’abril, a les 19 hores a la Patronal, emmarcats en la Festa del Mussol.