Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'alumnat del Lola Anglada presenta els seus projectes de cooperativa

Avui han pogut explicar la creació de les seves societats al celler de Can Barra


L'alumnat del Lola Anglada presenta els seus projectes de cooperativa

L’alumnat de 5è de primària de l’escola Lola Anglada ha presentat avui els projectes de les cooperatives escolars a la Masia de Can Barra. L’activitat, que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i el regidor de Desenvolupament Econòmic, Àlex Brossa, a més de la regidora d’Educació i professora d’un dels grups, Maria Domingo, s’emmarca dins el Programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CUEME) i ha estat impulsada per les regidories d’Educació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Les cooperatives que han presentat avui són: “Mussols amb art” i “Handmade”. Unes societats fruit del treball intens de més d’un trimestre, on han pogut aprendre des de diversos àmbits: economia, màrketing, etc, seguint el mateix procés que treballen les cooperatives reals. De fet, en la presentació d’avui han pogut explicar com van triar els noms i logotips de les seves societats; com han realitzat un estudi de mercat per decidir la seva viabilitat o com fer difusió i comunicar els seus productes, entre altres. També hi ha hagut temps per a un torn obert de preguntes en què alcaldessa i regidor han pogut comentar amb l’alumnat diversos aspectes de les seves cooperatives i projectes de futur.
El proper 5 de maig l’alumnat vendrà els seus productes al Mercat Ecològic del Vallès. El 10% de tots els beneficis obtinguts de les vendes es lliuraran a alguna de les oenegés amb què col•labora la Mesa de Cooperació i Solidaritat del municipi.