Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Música solidària i mercat vintage al parc de les Morisques

Aquestes activitats solidàries es preparen per al 21 i 22 d’abril


Música solidària i mercat vintage al parc de les Morisques

La plataforma Ajudem els Refugiats organitza un concert per recaptar fons per a les persones refugiades el dissabte 21 d’abril, a partir de les 17 hores, al parc de les Morisques. L’espectacle inclourà les actuacions musicals d’Oriol Barri, De Farra, Alea i el Combo de l’Escola de Música, així com una lectura teatralitzada a càrrec d’Onze al Teatre.

 
Durant la tarda, hi haurà altres activitats familiars, com un taller de xapes amb il•lustracions de Joan Turu. També, una proposta simbòlica d’obertura de fronteres, que consistirà en la creació, i posterior destrucció, d’un mur de fang, on tothom que vulgui podrà participar. L’Esplai La Flama també oferirà un taller pels més menuts.
 
Moda i artesania al Vè Mercat Vintage
 
Diumenge 22 d’abril torna el Mercat Vintage de Sant Quirze, organitzat per Acció Solidària del Vallès per cinquè any consecutiu. La proposta, inspirada en els mercats de les puces europeus, compta amb una àmplia oferta de paradetes de moda, música, artesania i productes reciclats i de segona mà. El mercat estarà situat al parc de les Morisques, d’11 a 14 hores, junt amb altres activitats del programa de la Festa del Mussol.