Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La tercera Cursa Nocturna dels Mussols escalfa motors

La competició serà presentada aquest dijous 17 de febrer al Centre Cívic de Can Feliu


La tercera Cursa Nocturna dels Mussols escalfa motors

La tercera Cursa Nocturna dels Mussols que tindrà lloc el pròxim dissabte 26 de març comença a escalfar motors. La presentació oficial d’aquesta competició, que ja s’ha consolidat com un referent d’inici de la temporada de curses de muntanya a Catalunya, tindrà lloc aquest dijous 17 de febrer a les 20 hores al Centre Cívic de Can Feliu. A l’acte, que servirà per presentar les novetats d’aquest esdeveniment, hi assistiran Jordi Aguado, director de la cursa i president del Club Excursionista Sant Quirze del Vallès, i José Luis Sagredo, regidor d’esports de l’Ajuntament.

El recorregut d’aquesta cursa, que transcorre al llarg de prop de 12 quilòmetres per la Serra de Galliners i presenta 700 metres de desnivell acumulat, és el mateix que l’any passat. El seu pas per pistes de terra i corriols de muntanya permeten, en la seva major part, que els i les participants mantinguin un ritme elevat de cursa. A més, abans d’arribar a la meta, els corredors han de baixar per un pendent, fet que genera una imatge plàstica des del poble, ja que s’observa una filera de llums frontals que avancen cap al final de la cursa.

D’acord amb la participació registrada altres anys tant a la cursa infantil de la tarda com a la cursa d’adults, es preveu que la participació sigui de 500 corredors i corredores i, de fet, a hores d’ara ja s’han superat les 250 inscripcions. En aquest sentit, està confirmada la participació dels guanyadors i guanyadores de les dues edicions anteriors de la cursa: Jaume Folguera, vencedor al 2009, i Carles López, vencedor al 2010, pel que fa a la categoria masculina, i Anna Cos, guanyadora al 2009, i Mónica Ardid, guanyadora al 2010 i campiona d’Espanya, pel que fa a la categoria femenina. Tot i aquests noms destacats, la participació també està oberta a corredors i corredores principiants. Per a ells, els organitzadors de la Cursa Nocturna ofereixen un programa especial de preparació que constarà de tres dies d’entrenament. Per conèixer les novetats principals de la cursa d’aquest any es pot consultar el web http://www.cursadelsmussols.cat/