Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Tot preparat per a la 11ª Cursa Memorial David Rovira

Inscriu-te en aquesta competició adaptada a participants de diversos nivells


Tot preparat per a la 11ª Cursa Memorial David Rovira

El proper diumenge 13 de maig tindrà lloc una nova edició de la Cursa de 10 km Memorial David Rovira. El servei d’Esports de l’Ajuntament i Corredors.cat han organitzat aquesta competició que forma part del calendari de la Lliga 2018 Championchip, amb puntuació doble. Una competició que s’organitza en homenatge al santquirzenc David Rovira.

Simultàniament es celebra una prova no competitiva de 5km i, posteriorment, dues curses infantils i juvenils de 800m i 150 m, en funció de l’edat dels participants. 
 
Inscripcions
Els drets d’inscripció a les curses de 10 km i 5 Km són de 5 €. Amb aquest import s’adquireix el dret a tots els serveis bàsics per al corredor incloent-hi cronometratge, dutxes i serveis, esmorzar complet, guarda-roba, esplai per a infants i ambulància. Si opcionalment, i a més de tot l’anterior, es vol adquirir l’obsequi commemoratiu de la cursa, que enguany serà una motxilla, el preu de la inscripció serà de 13€. L’organització assumeix una part del cost de l’obsequi.
El dia de la cursa es posaran a la venda els eventuals dorsals que quedin lliures, a un preu de 15€ i sense la motxilla d’obsequi (gratuïts per les curses infantils).
Recordeu que tots els participants de curses infantils poden optar al sorteig d'una setmana de Casal d'anglès de franc. Per cortesia de Kids & Us school of english 
Més informació i inscripcions aquí.