Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Pares i mares aprenen a afavorir un model familiar més negociador

Un taller celebrat ahir orienta una vintena de persones sobre com abordar determinats conflictes


Pares i mares aprenen a afavorir un model familiar més negociador

Aprendre reptes i habilitats per negociar en família. Aquest va ser el tema que va centrar el taller realitzat ahir a la Masia de Can Feliu. Una vintena de persones van assistir a la sessió, impartida per la formadora Natàlia Gomà, llicenciada en psicologia i assessora en projectes de millora de l’èxit escolar de l’àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.

Aquesta experta en la matèria va abordar diversos exemples de negociació familiar, passant vídeos sobre possibles resolucions de conflictes i formes de solucionar-los. Així, es va treballar com afavorir un model familiar negociador i com aconseguir més habilitats per fer-ho.
Els assistents van poder analitzar com abordar casos concrets, com ara les discussions entre germans/es; la gestió del temps i el compliment d’horaris o les tasques domèstiques.
El taller forma part del programa “Suport a la funció educativa de les famílies” que la Diputació de Barcelona posa a l’abast dels ajuntaments. De fet, aquest taller es va complementar amb una primera sessió al mes de desembre de l’any passat. En aquell cas, la xerrada portava per títol “Ponts per a la relació família-escola”.