Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Xerrades per explicar el projecte del POUM

Avui es convoca la primera sessió de les múltiples que organitza l’Ajuntament


Xerrades per explicar el projecte del POUM

El centre cívic de Torre Julià acull avui una xerrada per explicar el projecte del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. La sessió la impartirà l’equip tècnic per informar tothom que vulgui sobre aquest Pla que ha arribat a la seva fase d’Avanç, després que s’aprovés al ple del mes d’abril. Recordem que tant en aquest centre cívic de Les Fonts com a la Biblioteca Municipal trobareu una exposició que recull els objectius del POUM i el seu desenvolupament.

A banda de la xerrada d’avui, demà també s’organitza una altra a la Biblioteca Municipal. Serà a les 19 hores. A continuació, els propers dies s’aproparà el projecte als barris amb diferents trobades sectorials amb el veïnat, per concretar com afecta el projecte a cada zona de Sant Quirze. Són les següents: 
 
- 7 de maig: Poble Sec, Los Rosales, Castelltort, Local Social de Poble Sec a les 19 h.
- 9 de maig: orientada a empreses i comerços, Centre Cívic Can Feliu a les 14h.
- 9 de maig: Can Feliu, Vallsuau, escola Onze de Setembre a les 19 h.
- 10 de maig: Sant Quirze Nord, escola Lola Anglada a les 19 h.
- 23 de maig: Castellet, Sala Nova de la Patronal a les 19 h.
- 26, 27 de maig: stand informatiu durant la Mostra d’Entitats.
 
 
Podeu fer arribar les vostres propostes i suggeriments a l'Avanç en el tràmit relacionat.
 
Més informació: 
Oficina del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM).
Av. de Pau Casals, 72-82. Demaneu cita prèvia a: territori@santquirzevalles.cat.
Atencions també els dijous al centre cívic Torre Julià de les Fonts de 12 a 13 hores. 
 
L’Avanç del POUM està conformat per un seguit de documents que fixen els objectius i criteris bàsics i generals sobre els quals s’articularà el futur planejament, i ha estat redactat per l’equip de l’oficina del POUM, format per tècnics municipals i membres de l’estudi encarregat dels treballs, com a primer pas del procés de revisió. Una vegada ja ha estat aprovat, l’Avanç serà tramès al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat per tal que els diferents òrgans competents emetin els informes corresponents. En paral•lel, s’activa un període de dos mesos d’informació pública, en què el Pla està exposat a la Biblioteca i a la Torre Julià i en què es preveuen diversos actes per donar-lo a conèixer al veïnat, que podrà fer aportacions i suggeriments i que seran valorats de cara a la nova etapa del procés, com és la redacció del document de la revisió del Pla. Més informació, aquí.