Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Feliç Diada de Sant Jordi!

Sant Quirze celebra intensament avui aquesta jornada tan especial


Feliç Diada de Sant Jordi!

El municipi celebra avui la Diada de Sant Jordi amb diverses activitats. El parc de les Morisques i la rambla de Lluís Companys acolliran les tradicionals parades de venda de llibres i roses a càrrec de les entitats i associacions locals.

Troba el llibre!

La Biblioteca organitza avui una activitat especial per la Diada. A partir de migdia us trobareu llibres per tot el municipi! I és que es farà un “bookcrossing” repartint llibres per places, parcs, parades de transports, portes d’escoles i equipaments... Us animeu a buscar-los?
Fem una senyera!
També avui comença una recollida de llibres usats de color vermell i groc. D’aquesta manera, des d’ara i fins a l’Onze de Setembre, es vol fer una senyera gràcies a la col•laboració d’usuaris i usuàries.
 
Dinar al Casal d’Avis
 
La Junta del Casal d’Avis organitza un dinar per la Diada. Una manera de gaudir plegats d’aquesta commemoració. Avis i àvies compartiran una estona agradable, a la sala d'actes del Casal, celebrant aquesta tradició.
 
Sortida per a persones dependents
 
En el marc de les sortides adreçades a persones amb dependència i els seus cuidadors/es, el servei de Benestar Social i Gent Gran organitza una ben especial per la Diada. El matí d'avui el grup de participants anirà a la Residència Assís, on hi haurà un espectacle musical amb paradetes de llibres i roses. En finalitzar, hi haurà un petit refrigeri. Més informació i reserves:benestar@santquirzevalles.cat.