Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Nova sessió del ple ordinari

Un dels punts a aprovar és el canvi de nom del carrer Alfons XIII per U d’Octubre


Nova sessió del ple ordinari

L’Ajuntament de Sant Quirze convoca avui, 26 d’abril, el Ple ordinari. La sessió començarà a les 19.30 hores al carrer Nou, 10, al Casal de Cultura. L’ordre del dia és el següent:

 

 1. Informes de Presidència
 2. Donar compte de decrets
 3. Donar compte del decret 20181110, Liquidació pressupost 2017 
 4. Informes primer trimestre 2018, en relació a l'establert en els articles quatre i cinc de la Llei 3/2014.
 5. Aprovació inicial de la Modificació Puntual de la NNUU del PGO de Sant Quirze del Vallès (article 187), en relació amb l'ús recreatiu a la subzona 5a al Polígon de Can Torres - Can Llobet
 6. Suspensió de tramitacions i de llicències establiments d'ús recreatiu segons la classificació urbanística de l'art. 277 del PGO. Polígons de Can Canals i Can Casablancas.
 7. Aprovació inicial del document únic de protecció civl municipal (DUPROCIM) de Sant Quirze del Vallès
 8. Aprovació provisional de la Modificació Puntual de la NNUU del PGO de Sant Quirze del Vallès (articles 143, 146 i 285)
 9. Denominacions d'espais i via pública: Sala Salut Pastor (planta baixa) i Sala Josep Brossa (1a baixa) a l'edifici de la Patronal, i el carrer d'Alfons XIII passa a ser carrer de l'U d'Octubre.
 10. Resolució definitiva de la liquidació del contracte denominat en el seu dia de concessió demanial de l'aparcament municipal de la plaça de la Vila subscrit amb Constrccuiones Lahoz, S.L.
 11. Moció presentada pel PSC-CP, per la ratificació del Conveni 189 de l'OIT sobre les persones treballadores de la llar 12.  
 12. Moció presentada pel PSC-CP, relativa al pressupost compromès pel govern d'Espanya per al desenvolupament de les mesures previstes en el pacte d'Estat contra la violència de gènere
 13. Moció presentada per Junts-ERC-AM, de suport als Comitès de Defensa de la República
 14. Moció presentada per Junts-ERC-AM i ICV-EUiA-E, per a que la Minurso (Missió de les Nacions Unides pel referèndum al Sàhara Occidenal) assumeixi competències en drets humans
 15. Precs i preguntes

 

Recordem que podeu seguir el Ple en directe a www.santquirzevalles.cat/ple i a Ràdio Sant Quirze, sintonitzant el 90.9FM i a www.radiosantquirze.cat.