Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Nova edició de la Jornada Comerç 21

La presentació del programa dóna a conèixer els objectius d’impuls al comerç urbà


Nova edició de la Jornada Comerç 21

L’alcaldessa de Sant Quirze, Elisabeth Oliveras, i el diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert, van presentar ahir la posada en marxa del 2n Programa “Comerç21”, juntament amb el president de PIMEC Comerç, Àlex Goñi i la cap del Servei de Comerç Urbà, Maite Bosch. 

L’objectiu principal del programa és la millora de l’oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona a través del suport i l’impuls per definir noves estratègies que els permeti desenvolupar mesures concretes en diferents àmbits, com poden ser la millora digitalització del seu negoci, així com també de la comercialització i el màrqueting.  De fet, segons que va manifestar l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, “Sant Quirze treballa perquè el comerç fidelitzi els seus clients malgrat trobar-se entre dues capitals de comarca amb molt potencial. Pensem que cal continuar en aquesta línia i que eixos comercials com el que s’està consolidant al poble són un exemple que garanteix la continuïtat i l’èxit comercial. A més, en aquests moments i amb la revisió del Pla d'Ordenació (POUM), treballem per definir el municipi que volem amb el teixit econòmic i comercial que necessitem”.
 
El programa de la jornada consistia en la presentació tècnica de la nova convocatòria i les novetats respecte la prova pilot, una conferència sobre els “Nous serves a oferir pels establiments comercials a la ciutat del futur”, el lliurament de diplomes de participació als comerços de la prova pilot i la valoració d’experiències d’alguns participants a dita prova, els quals van expressar la seva satisfacció amb el projecte.