Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Nova edició dels Artistes a les escoles

La mostra de treballs de l'alumnat s'inaugura aquest divendres 4 de maig, a les 17 hores, al celler de Can Barra


Nova edició dels Artistes a les escoles

Durant el curs escolar, s’ha desenvolupat per quart any consecutiu una nova edició del projecte educatiu “Artistes a les escoles”. Aquesta iniciativa té per objectiu acostar l’art local a l’alumnat dels centres educatius de Sant Quirze. Així, els infants analitzen les obres d’artistes del municipi i reflexionen sobre el procés creatiu i l’art entès com una manifestació cultural de la nostra societat.

Enguany els artistes que participen aquest curs són: Jordi Alba, Victòria Rodrigo, Maria Romaní, Miquel V. Seuba, Assumpció Espada, Samuel Moraño, Assutzena Cruz i Iris Ocampo. I han participat l’Escola Onze de Setembre, Escola El Turonet, Escola Pilarin Bayés, Escola Lola Anglada, Escola Taula Rodona, Escola Purificació Salas i Xandri, Institut Salas  i Xandri, Institut Sant Quirze del Vallès, Escola Municipal de Formació d’Adults L’Olivera, Escola Bressol Picarol Blau. El projecte compta amb la col•laboració de l’ajuntament i de l’ICE de la UAB.

Per finalitzar el projecte cada any es presenta l’exposició que recull les obres que els nens i nenes han creat a partir del que han treballat amb els artistes del poble. La inauguració de la mostra tindrà lloc demà divendres 4 de maig, a les 17 hores, al Celler de Can Barra. I es pot visitar fins al 25 de maig, de 17 a 20 hores.