Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Neix la Taula Jove de Sant Quirze del Vallès

El nou òrgan dóna veu a nois i noies per participar de manera directa en les decisions municipals


Neix la Taula Jove de Sant Quirze del Vallès

Sant Quirze comptarà amb un nou òrgan juvenil a partir del proper 15 de maig. Es tracta de la Taula Jove, integrada per nois i noies d’entre 12 i 29 anys provinents del món associatiu, col•lectius juvenils o que a títol individual, volen ser escoltats i volen ser partícips de les decisions importants relacionades amb el jovent del poble.

 
En aquest sentit, formar part de la Taula Jove implica haver-se de reunir de manera periòdica per a tractar temes que interessen als i les joves, per a consultar-los des de l’Ajuntament i perquè també facin arribar les seves peticions.
 
El jovent membre de la taula tindrà via directa per parlar amb els responsables polítics de l’Ajuntament, coneixerà altres col•lectius de joves del municipi i podran treballar conjuntament.
 
Per tot això, l’Ajuntament fa una crida a qualsevol jove que vulgui participar-hi. De fet, el proper 15 de maig tindrà lloc la primera sessió per decidir el reglament de funcionament intern d’aquest nou òrgan. Per a més informació i participació: canyajove@santquirzevalles.cat.
 
@canyajove 
 
Tel. 93 721 68 00 (ext. 5600)
Mòbil/whatsapp: 607 54 57 84