Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Les propostes juvenils i infantils omplen l'agenda dels propers dies


El cap de setmana a SQV

Les propostes orientades al jovent centren bona part de l'agenda del cap de setmana. Des de xerrades informatives per resoldre dubtes sobre el seu futur educatiu, fins a festes i activitats més lúdiques. No falten el teatre i la cultura per completar uns dies intensos.

Exposició: Artistes a les escoles

 
El cap de setmana s’estrena avui amb la inauguració de l’exposició “Artistes a les escoles”. El celler de Can Barra acollirà del 4 al 25 de maig una mostra que recull les obres que els infants han creat a partir del treball amb artistes del poble, en el marc d’aquest projecte. La inauguració serà a les 17 hores.
 
 
Xerrada informativa: després de l’ESO què?
 
El centre cívic de Torre Julià ofereix avui aquesta xerrada orientada al jovent a partir de 16 anys. Es tracta d’abordar els aspectes relacionats amb els diferents itineraris formatius i les possibilitats educatives a què el jovent pot tenir accés quan finalitzen l’ensenyament obligatori. La conferència serà a les 17 hores.
Més informació a: espaicanyajove@santquirzevalles.cat.
 
 
Hora del conte: "Contes, caixes i colors"
 
La Nona ens arriba amb una pila de caixes de colors. Quan les obre, de cadascuna en surt una conte. Contes de solidaritat, de saber estimar i saber compartir ompliran aquesta tarda a les 18 hores la sala d’actes de la Biblioteca, en una nova edició de l’Hora del Conte.
 
Recordeu!! cal sol•licitar prèviament les entrades en aquest enllaç.

Instifest!
 
Música en directe, foodtrucks, photocall i moltes altres sorpreses es preparen avui per a la festa de l’Institu Sant Quirze. El jovent que vulgui podrà gaudir-ne a partir de les 20 hores. Més informació, aquí.
 
Mercat Ecològic del Vallès
 
Malgrat les previsions de pluja, el Mercat Ecològic posarà les seves paradetes a la rambla de Lluís Companys amb Parc de les Morisques. Des de les 9h i fins a migdia hi trobareu productes ecològics i artesans de gran qualitat.
 
 
Mercat de cooperatives 
 
L’alumnat de 5è de l’escola Lola Anglada vendrà dissabte els productes que han confeccionat durant tot el curs, en el marc del Projecte de Cultura Emprenedora a l’Escola. En cada un dels estands l’alumnat presentarà el material, com a resultat final de la creació de les seves cooperatives. L’escola Lola Anglada ha creat les empreses: “Mussols amb art” i “Handmade”. 
 
 
Concert: Bella Quirze Band
 
Aquest dissabte, dia 5 de maig, la Bella Quirze Band realitzarà un recital al Casal d’Avis sota el títol “Gòspel en Primavera”. El concert començarà a les 19 hores i el preu de les entrades és de 7€. Les podeu adquirir anticipadament a la xarxa tictactiquet.com.
 
Teatre
 
 
Els alumnes de l'Espai d'Arts Escèniques presenten les seves obres el diumenge 6 de maig a les 17 hores a la Sala Josep Brossa de la Patronal. Es representaran les següents obres: La sevla solidària; Qui és el més fort; i Viatge al país els somnis. Més informació, aquí.
 
Recordeu que podeu consultar les activitats al detall a l'agenda municipal.