Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

El Mercat de les Cooperatives Escolars ofereix els productes del Lola Anglada

L’activitat posa el punt final al Projecte de Cultura Emprenedora que ha dut a terme l’escola, impulsat per l’Ajuntament i la Diputació


El Mercat de les Cooperatives Escolars ofereix els productes del Lola Anglada

L’alumnat de 5è de l’escola Lola Anglada va vendre el passat 5 de maig els productes que han confeccionat durant tot el curs, en el marc del Projecte de Cultura Emprenedora a l’Escola. L’Alcaldessa i el diputat d’Educació Rafael Homet, acompanyats pels regidors de Desenvolupament Econòmic, Àlex Brossa, i la regidora d’Educació, Maria Domingo, van visitar les parades al Parc de les Morisques. 

En cada un dels estands l’alumnat presentava el material, com a resultat final de la creació de les seves cooperatives. L’escola Lola Anglada ha creat les empreses: “Mussols amb art” i “Handmade”. Unes societats fruit del treball intens fet des de principi de curs, on han pogut aprendre economia, màrqueting, etc, seguint el mateix procés que treballen les cooperatives reals. 
En aquest sentit, el passat mes de febrer l’alumnat va presentar les cooperatives al celler de Can Barra, tot explicant com han triat els noms i logotips de les seves societats; com han realitzat un estudi de mercat per decidir la seva viabilitat o com fer difusió i comunicar els seus productes, entre altres. 
El projecte Cooperatives Escolars arriba enguany a la seva quarta edició, amb molt bona acollida per part de l’alumnat, el docent implicat i els pares i mares.
 
Podeu veure les imatges del mercat de cooperatives en aquest enllaç.