Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Nou programa de formació i inserció laboral per al jovent

El programa dóna l'oportunitat d'incorporar-se al sistema educatiu i al mercat de treball


Nou programa de formació i inserció laboral per al jovent

L’Escola d’Adults L’Olivera està preparant un nou programa de formació i inserció laboral (PFI) per al proper curs. Es tracta d’una iniciativa amb caràcter professionalitzador i adreçat a jovent d’entre 16 i 21 anys en l'any d'inici del programa i que hagin deixat l'educació secundària obligatòria (ESO) sense obtenir-ne el títol.

La finalitat d'aquest programa és proporcionar-los la possibilitat d'incorporar-se de nou al sistema educatiu per continuar estudis de formació professional; i també facilitar-los  l'aprenentatge competencial imprescindible per accedir al mercat de treball.
El programa s’especialitza en l’àmbit de muntatge i manteniment d’equips i sistemes informàtics. Els alumnes començaran a adquirir tots els coneixements i destreses per poder desenvolupar una feina concreta que després podran posar en pràctica i millorar a través de les pràctiques en empreses incloses al programa. 
De fet, la superació satisfactòria del programa, a banda de l’esmentada certificació acadèmica i d’un títol professional bàsic, permet afrontar amb més seguretat la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà així com la formació en la mateixa escola d’adults per a obtenir el títol de l’ESO sense complir el requisit d’edat. 
Preinscripcions: Del 4 al 21 de juny.