Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El cap de setmana a SQV

El Memorial David Rovira estrena nova edició el proper diumenge


El cap de setmana a SQV

Aquests tres dies festius es presenten amb múltiples opcions per a tota la família. Diumenge, la Cursa David Rovira centra bona part de les activitats, esdevenint un referent esportiu al municipi. En aquests moments, i a unes hores de tancar inscripcions, ja hi ha 779 corredors/es inscrits/es. 

 
11a Cursa Memorial David Rovira
 
El proper diumenge 13 de maig tindrà lloc una nova edició de la Cursa de 10 km Memorial David Rovira. El servei d’Esports de l’Ajuntament i Corredors.cat han organitzat aquesta competició que forma part del calendari de la Lliga 2018 Championchip, amb puntuació doble. Una competició que s’organitza en homenatge al santquirzenc David Rovira.
 
Simultàniament es celebra una prova no competitiva de 5km i, posteriorment, dues curses infantils i juvenils de 800m i 150 m, en funció de l’edat dels participants. 
 
Les persones que es vulguin inscriure diumenge, us informem que es posaran a la venda 20 dorsals a 10€ cadascun a partir de les 7:30 a la pista annexa del complex esportiu; zona de serveis.
Més informació i detalls, aquí.
 
Concert: Rossini, molt més que un gran xef
 
Els Amics de la Música organitzen avui un concert homenatge a Rossini. Andrea Orjuela (mezzosoprano), Carles Pachón (baríton), César Cortés (tenor), Albert Torres (narrador) i Juli Rodríguez (piano) realitzaran un recital d’òpera interpretant peces cèlebres de Rossini. Una producció de l’Òpera Jove de Catalunya.
 
Preu: Entrada general 20€. Socis/es d’Amics de la Música: 15€. 
 
El concert serà a les 21 hores a la sala Josep Brossa de la Patronal.
 
Sortida nocturna naturalista: Descobrim la vida secreta dels ratpenats
 
El Club Excursionista Sant Quirze us convida a fer un passeig durant la tarda-vespre de dissabte pel municipi i el torrent de la Betzuca tot observant i descobrint els ratpenats.
L’activitat començarà a les 19 hores amb una introducció a la vida secreta d’aquests animals i continuarà a les 20 hores amb la sortida nocturna. Es tracta d’una proposta per a totes les edats. Això sí, cal portar aigua i calçat esportiu. 
Més informació i reserves en aquest enllaç.
 
Curs d'iniciació a la Marxa Nòrdica
 
Qualsevol persona adulta que li agradi caminar i estar en contacte amb l'aire lliure i la natura, té una cita amb el Curs d’iniciació a la marxa nòrdica que organitza Nòrdic Walks Sant Quirze dissabte al Casal d’Avis. La sessió començarà a les 11.30 hores. Més informació aquí.
 
Hora del conte per als menuts
 
Un dia a la vida d’un infant és intens, tot es viu per primera vegada i totes les emocions prenen un nom. El conte “Tic Tac” explicat per la Lídia Clua i orientat a nens i nenes d’1 a 3 anys ens explica aquestes i moltes altres coses més.
Serà dissabte a partir de les 12 hores, a la sala d’actes de la Biblioteca.
Recordeu!! cal sol•licitar prèviament les entrades al portal: www.tictactiquet.com.
 
 Preinscripcions a l’escola bressol municipal “El Patufet”
 
Avui finalitza el termini per presentar les preinscripcions a l’escola bressol municipal “El Patufet”. Si no heu aportat la vostra sol•licitud, encara sou a temps de fer-ho a partir de dimarts a l’oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. Més informació aquí.
 
I la setmana vinent...
 
Dilluns, festiu a SQV
 
Recordeu que dilluns és festiu a Sant Quirze, amb motiu de l’Aplec de la Salut. 
 
Nova edició de l’Aula d’Estudi
 
Aquest any, novament des del servei de Joventut i amb la col•laboració de la biblioteca municipal, s’ofereix la possibilitat de poder estudiar en horaris fora dels habituals de l’equipament del 15 de maig al 21 de juny de 2018 (excepte els divendres). 
Aquest servei està adreçat a estudiants a partir dels 16 anys. Més informació i horaris aquí.

Neix la Taula Jove
 
El proper 15 de maig Sant Quirze estrenarà un nou òrgan juvenil. Es tracta de la Taula Jove, integrada per nois i noies d’entre 12 i 29 anys provinents del món associatiu, col•lectius juvenils o que a títol individual, volen ser escoltats i volen ser partícips de les decisions importants relacionades amb el jovent del poble.
 
En aquest sentit, formar part de la Taula Jove implica haver-se de reunir de manera periòdica per a tractar temes que interessen als i les joves, per a consultar-los des de l’Ajuntament i perquè també facin arribar les seves peticions.
 
El jovent membre de la taula tindrà via directa per parlar amb els responsables polítics de l’Ajuntament, coneixerà altres col•lectius de joves del municipi i podran treballar conjuntament.
 
Per tot això, l’Ajuntament fa una crida a qualsevol jove que vulgui participar-hi. Per a més informació i participació: canyajove@santquirzevalles.cat.
 
Finalitza el concurs de cartells de Festa Major
 
Fins al 15 de maig resta obert el termini per presentar propostes al Concurs de Cartells de Festa Major 2018 convocat per l'Ajuntament de Sant Quirze.  L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar la participació ciutadana i la creació artística en un esdeveniment tan destacat com la Festa Major del municipi. El guanyador o guanyadora del concurs tindrà un premi de 450 € bruts i el seu nom constarà en el programa de la Festa Major. El lliurament del guardó es farà en el marc dels actes de la festa. Més informació, aquí.