Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Sant Quirze participa activament a la campanya "Let's Clean Up Europe!"

Un equip de voluntàries i voluntaris ha recollit més de 500 kg de residus al voltant del carrer de l’Illa de Buda


Sant Quirze participa activament a la campanya "Let's Clean Up Europe!"

Una vintena de persones, empleades de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i de l’empresa Hewlett Packard Enterprise, ha participat avui activament a la campanya “Let’s Clean Up Europe!”. L’equip, acompanyat de l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i del tinent d’Alcaldia de Territori i Medi Ambient, Francesc Fernàndez, ha recollit més de 500 kg de residus a les parcel•les situades entorn del carrer de l’Illa de Buda, al polígon industrial de Can Canals. El personal voluntari de neteja ha trobat residus de tot tipus: des de pneumàtics i restes de canonades i de tanques metàl•liques, fins a  un abocament de runa.

L’objectiu de la campanya “Let’s Clean Up Europe!”, coordinada en l’àmbit català per l’Agència de Residus de Catalunya, és sensibilitzar la població sobre la importància de no llençar brutícia als espais naturals i la necessitat de recollir-la, especialment en els abocaments incontrolats en zones industrials. 
En aquest sentit, l’Alcaldessa ha destacat el recent acord entre l’Ajuntament i alguns pagesos locals perquè mantinguin les parcel•les municipals urbanitzables llaurades i en bon estat, la qual cosa millora el paisatge i dissuadeix l’abocament de residus.
 
Trobareu més informació sobre la campanya en aquest enllaç.