Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Sant Quirze participa en la segona edició del “Market Place”d’Economia Circular

Empreses del municipi s'adhereixen a la iniciativa "Compromís Vallès Circular"


Sant Quirze participa en la segona edició del “Market Place”d’Economia Circular

L’Ajuntament de Sant Quirze va participar el passat 10 de maig en aquesta sessió organitzada  des del Consell Comarcal i amb la participació de més de 140 persones, entre empreses, entitats i ajuntaments.L’edifici El Mirador, a Castellar del Vallès, va acollir aquest espai de trobada amb l’objectiu d’aprendre a fer negocis en un marc d’economia circular. 

Durant la sessió, un total de 28 empreses van exposar solucions circulars sobre diferents àmbits, com la gestió eficient de l’aigua i l’energia; l’ecodisseny i l’anàlisi del cicle de vida; la valoració de residus i el finançament  o les certificacions, entre altres. El tinent d’Alcaldia de l’Àrea d’Economia, Albert Falgueras, va assistir en representació de l’Ajuntament. Posteriorment, es van organitzar diverses taules temàtiques, per compartir problemàtiques, reptes i solucions entorn la gestió dels residus i l’energia, així com sobre els nous models de negoci.
Per finalitzar, es va presentar la iniciativa “Compromís Vallès Circular”, que permet a les empreses i entitats implicades en la implementació de mesures d’economia circular ser reconegudes i adherir-se al Vallès Circular per compartir la construcció d’una comarca més competitiva i sostenible. De fet, les empreses santquirzenques ACS Recycling, l’Associació d’Empresaris del polígons de Sant Quirze del Vallès, i Europochette ja s’han adherit a aquesta iniciativa.