Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Nova edició del Festival de Contes "Rondalles amb Rialles"

La Masia Can Barra acollirà diversos espectacles que recrearan l'imaginari dels contes


Nova edició del Festival de Contes "Rondalles amb Rialles"

Aquest diumenge 20 de maig tindrà lloc una nova edició del Festival de Contes “Rondalles amb Rialles” a la Masia Can Barra. A partir de les 10 hores, les famílies que s’acostin trobaran tant a l’interior com a l’exterior de la masia, tot un ventall de contes de petit format, tallers, espectacles, titelles, racons de dibuix i lectura, música, espais per compartir en família, cultura popular i fins i tot un servei de bar de conte. Els espectacles que hi tindran lloc serán el següents:

Contes del Món de les Germanes Baldufa. Cia. Tanaka Teatre
En Cigró. Cia Txo Titelles.
Formigues a la cuina. Cia. La Genovesa
Els Sons Robats. Eva González
Jocs Encontats. Cia. El Burru dels Jocs
El secret de la Nanna. Cia Anna Roca

No faltaran a l'edició d'enguany la gravació del programa de Ràdio Sant Quirze "La Moixiganga" ni el fi de festa de la Colla Gegantera de Les Fonts.

Entrades
L’entrada general té un preu de 7€ i els nens i nenes amb el carnet d’amics de Rialles tenen l’entrada gratuïta. Es poden adquirir anticipadament al següent enllaç.

El Festival de Contes està organitzat per l’Agrupació Rialles Sant Quirze i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.

Consulteu el programa complet del Festival de Contes 2018 als documents relacionats d'aquesta notícia.