Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

La Patronal acull dissabte el Primavera Fem Fest

La iniciativa està organitzada pel col·lectiu feminista Gallines de la Serra i comptarà amb l'actuació de Sílvia Tomás Trio i la representació dels “Monòlegs de la Vagina”


La Patronal acull dissabte el Primavera Fem Fest

Aquest dissabte, dia 19 de maig, el col•lectiu feminista Gallines de la Serra organitza la “Primavera Fem Fest” a la Sala Salut Pastor de la Patronal. La jornada arrencarà a les 20.30 hores amb l’espectacle “Monòlegs de la Vagina”, una obra que ens destapa diversos personatges còmics i dramàtics a través dels quals el públic aprèn molt més sobre la sexualitat femenina, les vistes al ginecòleg o altres temes més denunciables com la mutilació genital en determinats països del món. Les actrius Rosa Catalán, Maria Mas i Nydia Crespo donen vida als diferents personatges de l’obra que no deixaran indiferent a ningú.

Acte seguit, a les 21.45 hores començarà el concert de Sílvia Tomás Trio (fotografia). La cantant vindrà acompanyada de Guillem Boada al teclat i Mateo Martínez a la guitarra espanyola per presentar el seu darrer treball, “Següent pas”, un conjunt de cançons que lluiten contra la indiferència, l’apatia i la foscor dels nostres temps. 

Al llarg de la Primavera Fem Fest hi haurà servei de bar, amb pinxos vegetarians i cervesa artesana, a càrrec de la pròpia entitat organitzadora. Les activitats acabaran amb la sessió de la PD Magenta.