Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Una trentena d’entitats participen en la Mostra del 26 i 27 de maig

El Parc de les Morisques acollirà un ampli programa d’activitats


Una trentena d’entitats participen en la Mostra del 26 i 27 de maig

Una trentena d’associacions participaran els propers dies 26 i 27 de maig a la Mostra d’Entitats. El Parc de les Morisques és l’escenari que acollirà un ampli programa d’activitats. Dissabte, les propostes es desenvoluparan de 17 a 20 hores, i diumenge, d’11 a 14 hores. A més de parades informatives, s’organitzaran des d’actuacions musicals, espectacles infantils, activitats esportives i tallers de diferents modalitats: marxa nòrdica, construcció i elaboració de titelles o confecció de corones, entre altres. No faltaran a la cita les exposicions, com la de motocicletes antigues o la de feminismes.

Cal remarcar també que hi haurà espais com el rocòdrom o la tirolina, on els infants i joves podran gaudir intensament.
També tindran el seu espai les actuacions dels Diables i els balls tradicionals, o la presentació de la mistela de Sant Quirze, entre moltes altres activitats.
 
Festa del Comerç Just
Paral•lelament i en el mateix espai diumenge tindrà lloc la Festa del Comerç Just. Al llarg del parc hi haurà parades de productes de mercat just i de les oenegés locals. També es faran tallers i jocs infantils relacionats amb el comerç just i la banca ètica, així com un tastet gratuït del cafè de comerç just. A les 12 hores es llegirà un manifest i es lliuraran els premis del concurs literari de contes solidaris i de poesia.
Properament podreu conèixer detalladament el programa, tant de la Mostra d’Entitats com de la Festa del Comerç Just, que l’Ajuntament treballa de manera transversal, sota la coordinació del servei de Participació Ciutadana.