Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Més de 250 persones assisteixen al Festival de Dansa organitzat per recaptar fons pels damnificats del terratrèmol d’Haití

La iniciativa, que va anar a càrrec de l'alumnat del gimnàs Montserrat Creus, va recaptar 772 euros que es destinaran al Fons Català de Cooperació.


Més de 250 persones assisteixen al Festival de Dansa organitzat per recaptar fons pels damnificats del terratrèmol d’Haití

El passat diumenge 28 de març el gimnàs Montserrat Creus va organitzar a la Patronal un “Festival de Dansa” per recaptar fons pels damnificats del terratrèmol d’Haití. L’alumnat del gimnàs va oferir un programa eclèctic on van predominar les actuacions de Jazz, Hip Hop i gimnàstica clàssica. També es van atrevir amb la representació d’un petit fragment de l’obra “El Petit Príncep” d'Antoine de Saint-Exupéry tot aconseguint un programa ple d’art, sensibilitat i solidaritat.

L’acte va cloure amb l’agraïment al gimnàs Montserrat Creus per part del regidor de Cooperació de l’Ajuntament de Sant Quirze, José Luis Sagredo, per la seva col·laboració en la campanya de recollida de fons per Haití i amb el cant de tots els presents de la mítica cançó solidària "We are de World”.
Per seguir aquest espectacle, la Patronal es va omplir de públic. Es van vendre 252 tiquets (per un import de 3€ ). Finalment es van recaptar 772 € que es destinaran al Fons Català de Cooperació.