Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Les candidatures al Premi Mussol de Sant Quirze 2011 es poden presentar fins al 12 de març

El guardó reconeix les persones o col•lectius protagonistes de fets o activitats que han impulsat la imatge del municipi


Les candidatures al Premi Mussol de Sant Quirze 2011 es poden presentar fins al 12 de març

Comença el compte enrere perquè Sant Quirze atorgui el Premi Mussol 2011 com a reconeixement públic a les persones o col•lectius que han treballat per impulsar la identitat del municipi. Des del passat dissabte 12 de febrer i fins al 12 de març, els ciutadans i entitats del poble poden presentar les candidatures que puguin merèixer aquest guardó de caràcter honorífic. Per fer-ho, cal presentar una instància inscrita a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) en el seu horari habitual. Totes les propostes hauran d’anar acompanyades d’una valoració raonada que acrediti els mèrits de la persona o entitat a la qual es pretén reconèixer. L’any passat, el Premi Mussol de Sant Quirze va volar cap al Forn Josep Maria Valls, l’establiment d’aquest tipus amb una trajectòria més llarga al municipi. 

Les candidatures les pot presentar qualsevol veí o veïna que compti amb les signatures d’almenys 100 residents del municipi que siguin majors de 16 anys. Així mateix, també poden fer les seves propostes les associacions locals inscrites al Registre Municipal d’Entitats, Alcaldia i una tercera part dels membres que integren la Corporació Municipal. Un cop finalitzat el termini per enviar les candidatures, una comissió formada per un representant de cada grup municipal i que estarà presidida per l’alcaldessa de Sant Quirze, Montserrat Mundi, estudiarà les propostes i en sotmetrà una a la resolució del ple de l’Ajuntament del mes de març.