Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

La Mostra d’Entitats escalfa motors per aquest cap de setmana

Més de trenta associacions participaran en la nova edició que tindrà lloc al parc de les Morisques


La Mostra d’Entitats escalfa motors per aquest cap de setmana

Sant Quirze celebra una nova edició de la Mostra d’Entitats aquest cap de setmana. Els propers dies 26 i 27 de maig el parc de les Morisques acollirà aquesta iniciativa que compta amb la participació d’un total de 33 entitats i associacions.

Les activitats començaran dissabte a migdia amb un dinar d’entitats. A continuació, i a partir de les 17.30 tindran lloc una sèrie de propostes per a tots els públics. El tret de sortida el donarà un espectacle infantil “Bekú: la volta al món jugant”, de Jaume Barri. A continuació, el Sant Quirze Básquet Club organitza una activitat ben participativa. No faltarà una actuació de Batuketumba, un tast de country a càrrec de Country Mussols SQV, i una acció de teatre de càrrec de la mà de l’Espai d’Arts Escèniques. A quarts de vuit Onze al Teatre portarà diàlegs còmics, i finalment el grup “Can Canalla” oferirà un concert. S’obrirà així l’espai musical amb Pd Socarret DJ, a càrrec del col•lectiu Feminista Gallines de la Serra. El punt i final el posarà l’actuació de Diables Sant Quirze a les 22 hores.
 
Diumenge les activitats començaran a les 11 hores amb un ball de gegants de la Colla Gegantera de les Fonts i la Colla de Geganters i Grallers de Sant Quirze. Durant la mostra hi haurà tallers de diferents modalitats: marxa nòrdica, construcció i elaboració de titelles o confecció de corones, entre altres. No faltaran a la cita les exposicions, com la de motocicletes antigues o la de feminismes.
Cal remarcar també que hi haurà espais com el rocòdrom o la tirolina, on els infants i joves podran gaudir intensament.
També tindran el seu espai els balls tradicionals, o la presentació de la mistela de Sant Quirze, entre moltes altres activitats.
 
Festa del Comerç Just
 
Paral•lelament i en el mateix espai diumenge tindrà lloc la Festa del Comerç Just. Al llarg del parc hi haurà parades de productes de mercat just i de les oenegés locals. També es faran tallers i jocs infantils relacionats amb el comerç just i la banca ètica, així com un tastet gratuït del cafè de comerç just. A les 12 hores es llegirà un manifest i es lliuraran els premis del concurs literari de contes solidaris i de poesia.
Properament podreu conèixer detalladament el programa, tant de la Mostra d’Entitats com de la Festa del Comerç Just, que l’Ajuntament treballa de manera transversal, sota la coordinació del servei de Participació Ciutadana.