Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Darrers dies per presentar propostes als Pressupostos Participatius

Encara podeu trobar estands informatius en diferents escoles i un estand durant la Mostra d'Entitats aquest cap de setmana


Darrers dies per presentar propostes als Pressupostos Participatius

El proper 27 de maig finalitza el termini per presentar propostes als Pressupostos Participatius 2018. Al llarg d’aquesta setmana continuen els diversos estands informatius i de recollida de propostes en diferents punts. Demà, es farà a l’escola Taula Rodona, de 16 a 17 hores. Divendres dia 25 l’estand estarà ubicat a la porta de l’escola Onze de Setembre, també de 16 a 17 hores. Durant tot el cap de setmana també podreu fer propostes a l’estand que s’ubicarà per la Mostra d’Entitats al parc de les Morisques.
Recordem que, entre les novetats d’enguany, cal remarcar que fins ara només podien participar-hi els majors de 16 anys i ara poden fer-ho a partir dels 14 anys.
Les propostes es poden presentar en línia, en aquest enllaç, on trobareu el formulari. També podeu fer-ho presencialment a les OAC de l’Ajuntament, centre cívic Can Feliu, centre cívic Torre Julià, Casal d’Avis, Biblioteca Municipal, Canya Jove i Escola d’Adults. També a les reunions informatives que es realitzaran a diferents espais.
 
Anàlisi i votacions
A continuació, del 28 de maig al 27 de juny tindrà lloc la fase d’anàlisi i valoració tècnica de les propostes presentades.  Del 30 d’agost al 24 de setembre s’exposaran les propostes validades, i serà del 6 al 24 de setembre quan es podran votar. Les votacions també es podran fer en línia o presencialment.
Recordem que els Pressupostos participatius són uns mecanismes de participació mitjançant els quals la ciutadania de Sant Quirze pot decidir sobre el Pressupost Municipal.
Mitjançant aquest procés, la ciutadania decidirà la destinació de 200.000€ del pressupost d’inversions per a l’any 2019. La partida d’inversions permet desenvolupar actuacions de ciutat que poden incidir sobre l’espai públic, l’urbanisme, els equipaments, la sostenibilitat o la mobilitat.
El màxim cost de les propostes presentades no pot ser inferior a 10.000 € ni superior a 200.000€.