Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Sant Quirze celebra una nova edició del Tasta del 4 al 10 de juny

Restauradors i establiments locals participen activament en aquesta Setmana Gastronòmica


Sant Quirze celebra una nova edició del Tasta del 4 al 10 de juny

Sant Quirze celebra novament la seva Setmana Gastronòmica amb la participació de restauradors i establiments locals. Una oportunitat única per conèixer l’oferta del municipi, del 4 al 10 de juny.

Un dels actes de la programació tindrà lloc dijous 7 de juny amb el Tast de Vins a la Masia de Can Barra. Una desena de cellers i elaboradors, amb tastets de tapes, i amb ambientació musical, ompliran aquest equipament. Les entrades, a 5€, es podran adquirir a la guixeta el mateix dia. Aquest serà el tret de sortida al tradicional Sopar Tasta SQV que novament se celebrarà dissabte 9 de juny a la rambla de Lluís Companys, on s’ubicaran els diferents estands per fer un sopar a base de tapes variades. Els preus variaran entre els 2 i 5 euros per tapa. Durant el sopar hi haurà diferents activitats d’animació, humor i màgia.
A més, durant la setmana, des de dilluns 4 i fins al dia 9 alguns dels establiments participants oferiran una proposta de plats, ja sigui circuit de tapes, plats i tapes especials. 
Els Vermuts Tasta SQV de diumenge 10 de juny tancaran aquesta mostra de la bona cuina i dels productes locals. Una cloenda que els establiments acompanyaran amb música ambiental a les seves terrasses.
L’activitat està subvencionada per la Diputació de Barcelona Xarxa de Municipis, amb la col•laboració del Consorci de Turisme i el col•lectiu gastronòmic Cuina Vallès.
Podeu consultar la programació al detall en el document relacionat en aquesta notícia.