Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Sant Quirze celebra amb èxit una nova edició de la Mostra d’Entitats

Els tallers i les activitats promogudes per les entitats van tenir bona resposta


Sant Quirze celebra amb èxit una nova edició de la Mostra d’Entitats

Sant Quirze ha celebrat aquest cap de setmana una nova edició de la Mostra d’Entitats. Dissabte a la tarda i diumenge al matí van ser els moments de més afluència de gent, disposada a conèixer les diferents activitats que proposaven les entitats, així com els estands informatius. Un total de 33 entitats i associacions van participar en la iniciativa.

El tret de sortida el va donar un espectacle infantil “Bekú: la volta al món jugant”, de Jaume Barri. A continuació, el Sant Quirze Bàsquet Club va organitzar una activitat ben participativa. No van faltar actuacions Batuketumba, un tast de country a càrrec de Country Mussols SQV, i una acció de teatre de càrrec de la mà de l’Espai d’Arts Escèniques. A quarts de vuit Onze al Teatre va portar diàlegs còmics, i finalment el grup “Can Canalla” va oferir un concert. Finalment, Pd Socarret DJ, a càrrec del col•lectiu Feminista Gallines de la Serra, va posar el punt final a la jornada.
 
Diumenge les activitats va començar a les 11 hores amb un ball de gegants de la Colla Gegantera de les Fonts i la Colla de Geganters i Grallers de Sant Quirze. Durant la mostra hi va haver tallers de diferents modalitats: marxa nòrdica, construcció i elaboració de titelles o confecció de corones, entre altres. No va faltar a la cita les exposicions, com la de motocicletes antigues o la de feminismes.
Cal remarcar també que espais com el rocòdrom o la tirolina, van tenir molt èxit.
 
 Podeu veure les fotografies de les jornades en aquest enllaç.