Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

L’Ajuntament recull un total de 128 propostes per als Pressupostos Participatius

Els projectes validats es podran votar a partir del 6 de setembre


L’Ajuntament recull un total de 128 propostes per als Pressupostos Participatius

L’Ajuntament ha recollit un total de 128 propostes entre entitats i particulars per als Pressupostos Participatius. El passat 27 de maig  va finalitzar el termini per presentar-les. Del total de propostes, 12 han estat presentades per entitats; 1 per un comerç; 8 s’han recollit als consells sectorials i 14 propostes s’han recollit a les sessions organitzades a l’Institut Salas i Xandri. La resta han estat presentades per ciutadania a títol individual.

Des d’ara fins al 27 de juny tindrà lloc la fase d’anàlisi i valoració tècnica de les propostes presentades.  Del 30 d’agost al 24 de setembre s’exposaran les propostes validades, i serà del 6 al 24 de setembre quan es podran votar. Les votacions també es podran fer en línia o presencialment.
Recordem que els Pressupostos participatius són uns mecanismes de participació mitjançant els quals la ciutadania de Sant Quirze pot decidir sobre el Pressupost Municipal.

Mitjançant aquest procés, la ciutadania decidirà la destinació de 200.000€ del pressupost d’inversions per a l’any 2019. La partida d’inversions permet desenvolupar actuacions de ciutat que poden incidir sobre l’espai públic, l’urbanisme, els equipaments, la sostenibilitat o la mobilitat.
El màxim cost de les propostes presentades no pot ser inferior a 10.000 € ni superior a 200.000€.

Més informació i detalls en aquest enllaç.