Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Comença la Setmana Gastronòmica de Sant Quirze del Vallès

Restauradors locals i establiments participen en una nova edició del Tasta SQV


Comença la Setmana Gastronòmica de Sant Quirze del Vallès

Avui comença la Setmana Gastronòmica de Sant Quirze. Des d’aquest dilluns i fins al 10 de juny restauradors locals i establiments participen en una nova edició del Tasta SQV. Una oportunitat única per conèixer l’oferta del municipi.
Des d’aquest dilluns i fins al dia 9 alguns dels establiments participants ofereixen una proposta de plats, ja sigui circuit de tapes, plats i tapes especials.
Un altre dels actes de la programació tindrà lloc aquest dijous 7 de juny amb el Tast de Vins a la Masia de Can Barra. Una desena de cellers i elaboradors, amb tastets de tapes, i amb ambientació musical, ompliran aquest equipament. Les entrades, a 5€, es podran adquirir a la guixeta el mateix dia. Aquest serà el tret de sortida al tradicional Sopar Tasta SQV que novament se celebrarà dissabte 9 de juny a la rambla de Lluís Companys, on s’ubicaran els diferents estands per fer un sopar a base de tapes variades. Els preus variaran entre els 2 i 5 euros per tapa. Durant el sopar hi haurà diferents activitats d’animació, humor i màgia.
Els Vermuts Tasta SQV de diumenge 10 de juny tancaran aquesta mostra de la bona cuina i dels productes locals. Una cloenda que els establiments acompanyaran amb música ambiental a les seves terrasses.
L’activitat està subvencionada per la Diputació de Barcelona Xarxa de Municipis, amb la col•laboració del Consorci de Turisme i el col•lectiu gastronòmic Cuina Vallès.
Podeu consultar la programació al detall en el document relacionat en aquesta notícia.