Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Sant Quirze comptarà amb més de 500.000 euros per invertir en la millora dels polígons

El projecte "Sant Quirze Polígons Actius" permetrà arranjar voreres, instal·lar càmeres de seguretat i plaques solars


Sant Quirze comptarà amb més de 500.000 euros per invertir en la millora dels polígons

La Diputació de Barcelona ha aprovat la subvenció del Pla de Modernització de Polígons, atorgant a l’Ajuntament de Sant Quirze una subvenció per import de 531.307,80 euros. Aquesta ajuda que ofereix la Diputació forma part d'un programa de millores en aquest àmbit i compta amb un pressupost global de 30 milions d’euros.
L’Ajuntament,  des de la Regidora de Desenvolupament Econòmic i Local, va preparar un ampli projecte per optar als ajuts, sota el nom de: Sant Quize Polígons Actius 2018-2020. Aquest compta amb diferents àrees implicades en les tres actuacions objectes de la sol•licitud i on s'hi actuarà: arranjament de voreres, instal•lació de càmeres de seguretat i instal•lació de plaques solars al circuit de Can Casablanques.
La Junta de Govern Local celebrada ahir va aprovar l’acceptació de la subvenció, que es correspon al 85% del total pressupostat, 625.068 euros.

Altres subvencions
La Junta de Govern també va aprovar ahir l’acceptació d’altres subvencions de la Diputació de Barcelona. Es tracta de la instal•lació de punts de llum al mercat de la plaça d’Anselm Clavé, per un import de 17.511 €; la dinamització del centre comercial i urbà del municipi, amb 9.500 €; i un total de 15.000€ per al servei municipal de Consum-OMIC Sant Quirze del Vallès. També s’ha dotat amb 63.840 euros el projecte singular de dinamització del teixit productiu, Open Industry 4.0.