Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Nova programació d'activitats estables per a gent gran al Casal d'Avis

Ja s'han aprovat els tallers per al curs 2018-2019 i properament s'iniciaran les inscripcions


Nova programació d'activitats estables per a gent gran al Casal d'Avis

La programació d’activitats estables al Casal d’Avis per al nou curs contempla múltiples propostes. Així ho va aprovar la Junta de Govern Local el passat dimarts.
L’Ajuntament ofereix un programa adreçat a les persones majors de 65 i/o pensionistes i prejubilats a partir de 60 anys. Les activitats començaran el 17 de setembre i són totalment gratuïtes.
Les activitats per aquest any són, d’una banda, el taller de memòria. Es tracta de sessions grupals que tenen com a objectiu principal el manteniment de la memòria mitjançant exercicis pràctics, alhora que reforcen l’autoestima i la relació social.
S’organitzaran tres nivells, en funció de la dificultat.
Un altre dels tallers que es plantegen és el d’Informàtica. Classes de nivell bàsic i avançat on les persones assistents podran aprendre a fer servir eines com el correu electrònic, navegadors, buscadors, documents de text o aplicacions, entre altres.
La programació es complementa amb formació en pintura per aquells que s’inicien en el món de l’art, i sessions de coral, dirigit a persones a qui els agradi el teatre, la música, el cant coral i el playback. En aquest àmbit, també hi haurà taller de música i joc; escacs i jocs de taula.
Finalment, cal remarcar que l’anglès també forma part de la programació, amb classes pràctiques per adquirir vocabulari i útils per a poder viatjar a l’estranger, si s’escau.
Inscripcions
Les inscripcions es podran gestionar a partir del proper dilluns 11 de juny, en línia al web municipal, o presencialment a les oficines d’atenció ciutadana en horari d’atenció al públic.
El dia 2 de juliol, una vegada finalitzat el termini per presentar les sol•licituds, es farà pública la relació de persones inscrites. Després d’un termini de 10 dies per presentar al•legacions, es publicarà la relació definitiva de les persones admeses a la pàgina web municipal i al tauler d’anuncis del Casal d’Avis.
Trobareu més informació sobre el procediment, així com sobre les activitats en el document en format pdf relacionat en aquesta notícia.