Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

La Festa del Medi Ambient proposa obrir els sentits a la Natura

Persones voluntàries de l'entitat Sant Quirze Natura van dinamitzat una desena de tallers familiars


La Festa del Medi Ambient proposa obrir els sentits a la Natura

El parc de les Morisques va ser l’escenari ahir diumenge de la Festa del Medi Ambient, una proposta organitzada amb motiu del Dia del Medi Ambient, 5 de juny, i de la Setmana de l’Energia Sostenible, que s’ha celebrat del 4 al 8 de juny.

L’entitat Sant Quirze Natura va organitzar diverses activitats i tallers familiars perquè els infants coneguessin, a través del joc, aspectes de la natura com ara la fauna dels boscos autòctons, el poder curatiu de les plantes o la biodiversitat d’un riu. Un total de deu tallers dirigits tots per persones voluntàries de l’entitat. D’altra banda, la Festa va comptar amb una original activitat, cedida per la Diputació de Barcelona, consistent en la fabricació de crispetes mitjançant l’energia de pedalada d’unes bicicletes estàtiques.
En l’estand de l’Ajuntament, el personal municipal va oferir informació sobre la campanya de Compostatge als habitatges, que s’iniciarà en unes setmanes, i va obrir un registre del veïnat interessat a participar en la campanya. També es van repartir dispensadors per bosses de recollida d’excrements de gossos i ampolletes per diluir l’orina al carrer d’animals domèstics. 
 
La Festa del Medi Ambient va ser, també, el marc de l’acte de reconeixement que l’Ajuntament va dedicar a les persones que cultiven i mantenen els horts de les escoles de Sant Quirze. L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, va lliurar uns diplomes i uns obsequis d’agraïment a la tasca pedagògica mediambiental que aquestes persones realitzen de forma voluntària, als centres escolars.
Podeu veure les imatges de la Festa del Medi Ambient.