Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

El Tasta SQV es consolida com a proposta gastronòmica d'èxit

Els establiments participants al sopar de dissabte van servir al voltant de 6000 plats i tapes


El Tasta SQV es consolida com a proposta gastronòmica d'èxit

El Tasta SQV va finalitzar ahir diumenge, 10 de juny, després d’una setmana d’activitats gastronòmiques on han participat els establiments de restauració locals.

El plat fort de la setmana ha estat el Sopar Tasta SQV, que va tenir lloc el dissabte a la nit, a la rambla de Lluís Companys. Segons la regidoria de Desenvolupament Econòmic i Local, organitzadora de l’esdeveniment, al voltant d’unes 2.000 persones van sopar al Tasta SQV, i els establiments participants van servir unes 6.000 consumicions. La bona temperatura i la disposició de taules i cadires al llarg de la rambla va facilitar que tothom gaudís del sopar.
 
Ahir diumenge, va ser el torn dels vermuts musicals, que van cloure les activitats de la setmana gastronòmica. En aquest sentit, alguns establiments van organitzar vermuts amb música ambiental o, fins i tot, en directe, que van crear un bon ambient festiu al carrer.
 
Les altres activitats del Tasta SQV també van gaudir d'una excel•lent acollida. Així, unes 450 persones van participar en el Tast de Vins, celebrat el dijous 7 de juny, al vespre, al celler de Can Barra. La gran assistència de públic consolida el Tast de Vins al programa de la setmana gastronòmica.
 
Els establiments que han participat en el Tasta SQV 2018 són Avui no Cuino, Bar l’Estraperlo, Can Ferran, Casa Marieta, Dyonisus Vins, El Castellet, El Racó de la Cinta, El Niu del Mussol/Lossum, La Place, La Fotografia estudi i cafè, La Bodegueta, Bar la Lila, Pastisseria Mix, Sushi Tast i Ferreti. L’activitat està subvencionada per la Diputació de Barcelona Xarxa de Municipis, amb la col•laboració del Consorci de Turisme del Vallès Occidental i el col•lectiu gastronòmic Cuina Vallès.
 
Podeu veure aquí les imatges de les activitats populars del Tasta SQV 2018.