Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Comença la campanya de vigilància d’incendis forestals

Es faran tasques d’informació i seguiment de la zona forestal fins al setembre


Comença la campanya de vigilància d’incendis forestals

El proper 15 de juny, coincidint amb l'inici del període d'alt risc d'incendis forestals, comença la campanya de vigilància per a la prevenció d’incendis forestals, que lidera la Diputació de Barcelona en conveni amb els ajuntaments i les ADF dels municipis de la demarcació. La campanya es realitzarà fins al mes de setembre i Sant Quirze del Vallès comptarà amb una unitat que farà tasques d'informació i vigilància de la zona forestal durant tots els dies d'aquest període.
Recordem que el nostre municipi està considerat d'alt risc i que, en cap cas es permet realitzar activitats amb foc ni llençar cap tipus d'objecte encès, inclosos petards o focs artificials a menys de 500 metres del bosc. Els sectors afectats per aquesta prohibició són can Llobateres, can Pallars, part de can Casablanques inclòs el Living Club, Sant Quirze Jardí,  can Tuset, can Feliu, Vallsuau, Sant Quirze Parc, el Castellet, los Rosales, Castelltort i part de les Fonts.
Sant Quirze és un municipi forestal amb un gran entorn natural cal protegir per continuar garantint la qualitat ambiental de la vila.