Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Nous espais per a l'esbarjo i l'activitat a l'aire lliure

Projectes com les zones de pícnic, senyalització de carrers o renovació de plaques ja són una realitat


Nous espais per a l'esbarjo i l'activitat a l'aire lliure

Sant Quirze compta amb noves zones de pícnic i esbarjo ubicades en diferents punts del municipi. Es tracta de les propostes de Pressupostos Participatius que es van executar a finals de 2017 i que han dotat el parc de les Morisques d’una zona d’esbarjo amb taules i el camí del Torrent de la Betzuca d’una zona de pícnic. Aquestes dues actuacions les ha dut a terme l’empresa Happy Ludic, i se sumen a la d’instal•lació de papereres al parc de la Riera i un contenidor d’oli al barri de Los Rosales. En total, la suma d’aquestes tres actuacions és de més de 6.800 euros.
L’actuació s’emmarca en les propostes dels Pressupostos Participatius de 2016. En total, es van aprovar catorze projectes. En aquest àmbit, també s’ha executat la finalització de la senyalització del carrer Torrent del Llorer; la renovació de plaques dels carrers de Vallsuau i la tanca de l’escola de l’IES Purificació Salas.
En aquests moments, l’Ajuntament està en procés d’executar la creació d’un parc saludable per a la gent gran; la remodelació dels jocs infantils de Can Pallars; nous gronxadors al parc de les Morisques; un pas de vianants al carrer Mercè Rodoreda i nous embornals al carrer de pintor Vila Puig, 87.