Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Tot a punt per celebrar la nit de Sant Joan

Cal tenir en compte diversos consells per poder gaudir d'una celebració segura i sense incidències


Tot a punt per celebrar la nit de Sant Joan

Sant Quirze celebrarà intensament la nit de Sant Joan. Després de sopar serà el moment de gaudir de la tradicional foguera, que estarà ubicada a l’aparcament de terra de la Masia Mas Duran. La revetlla començarà a les 23 hores amb l'arribada de la Flama del Canigó. A continuació, s'encendrà la foguera amb la participació dels Diables de Sant Quirze. Tothom que vulgui, pot portar coca, begudes, taules i cadires per gaudir de la vetllada, on no hi faltarà la música i el ball. L'organització també disposarà de taules i cadires. L'Ajuntament recomana prudència i control dels més petits mentre cremi la foguera.

Taller infantil: Construïm la Foguera!
 
El Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze (GIHSQ) realitzarà el mateix 23 de juny, a les 11 hores, un taller infantil per construir l’estructura de fusta i el ninot de la foguera. Durant l’activitat, que tindrà lloc davant de la Masia Mas Duran, es servirà un esmorzar popular.  
 
La revetlla, amb precaució
 
Recordeu gaudir de la revetlla amb precaució. Per això, cal tenir en compte alguns consells de Protecció Civil, centrats tant en com tractem amb els petards com en les fogueres. Així, tingueu present comprar productes en pirotècnies i establiments autoritzats, no llenceu material pirotècnic a menys de 500 metres de zones boscoses i, sobretot, tingueu algun mitjà per apagar la foguera en qualsevol moment. Trobareu tots els detalls sobre els consells per gaudir d’una revetlla segura en aquest enllaç.