Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

El documental En Femme centra les propostes en commemoració del Dia per a l’Alliberament LGTBI

La programació comença avui amb una exposició itinerant de la berlinesa Anja Weber i continua amb múltiples activitats


El documental En Femme centra les propostes en commemoració del Dia per a l’Alliberament LGTBI

L’exposició itinerant “Trans in labour and employment”, d’Anja Weber, dóna avui el tret de sortida a la programació en commemoració del Dia per l’Alliberament LGTBI (28 de juny). La mostra aborda com afronten les persones transexuals aquesta circumstància en l’àmbit laboral. Aquests dies i fins al 6 de juliol es pot veure al CAP. Després, s’ubicarà a la Biblioteca Municipal, a l’Espai Maria-Mercè Marçal i al centre cívic Can Feliu.

Un documental sobre el travestisme, acte central

El proper 26 de juny la Patronal acollirà la projecció del documental “En Femme”. Una de les seves protagonistes, la santquirzenca Judith Juanhuix, presentarà l’acte, juntament amb la directora, Alba Barbé.
En Femme  és el primer documental que tracta el tema del travestisme des de dins. Es tracta del nom d’un club secret de Barcelona, que ningú coneix més enllà de qui vol accedir-hi. Les persones que practiquen el “cross-dressing” es poden trobar i parlar d’una manera totalment privada i lliure.

Més propostes durant el mes de juny

El proper 28 de juny, Dia de l’Alliberament LGTBI, es llegirà un manifest a les 12 hores a la plaça de la Vila per commemorar la jornada. També es col•locarà la bandera irisada a la façana de l’Ajuntament.
Durant la setmana del 25 de juny els colors de la bandera irisada lluiran a dues rotondes, al parc de les Morisques, i a un banc als exteriors de l’Espai Maria-Mercè Marçal, amb l’objectiu de continuar visibilitzant que Sant Quirze és un municipi divers.
A més, el dia 28 podeu recollir la vostra polsera irisada als equipaments o serveis municipals.

Trobareu la programació detallada en el pdf relacionat en aquesta notícia.