Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Sant Quirze participa en la presentació del "Vallès Industrial: innovació i disseny de la indústria europea"

El municipi forma part d'aquest projecte estratègic juntament amb altres administracions


Sant Quirze participa en la presentació del "Vallès Industrial: innovació i disseny de la indústria europea"

L’Ajuntament de Sant Quirze ha participat avui en la presentació del projecte estratègic que treballa juntament amb Sabadell, Barberà i Castellar: Vallès Industrial: innovació i disseny de la indústria europea. El projecte ha estat escollit com a beneficiari del Programa de cofinançament FEDER Catalunya 2014-2020.
El regidor de Desenvolupament Econòmic, Àlex Brossa, ha assistit a aquest acte que ha posat en escena un treball per potenciar el disseny i la innovació en sistemes industrials. Es tracta d’un pla operatiu consensuat entre totes les administracions implicades, la Fundació de Disseny Tèxtil, la Fundació Parc Taulí i la UAB, amb un cost total de 3,1 milions d’euros. El projecte és una aposta conjunta d’aquest territori per marcar una estratègia de futur basada en el potencial de la zona.
L’acte, que s’ha celebrat a Sabadell, ha comptat amb la presència de l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, l’alcaldessa de Barberà, Sílvia Fuster; l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, entre altres autoritats.
Segons que ha explicat avui el regidor Àlex Brossa ” La digitalització fa que avui en dia competim amb grans hubs i pols industrials d’arreu del món. Hem de treballar en xarxa, amb els dos vallesos”. En la mateixa línia, ha afegit: “Aquest projecte farà coses concretes i útils pel territori, i alhora, crearà un hàbit de treball en xarxa entre els diferents agents d’innovació, empresarials i de l’administració, que molts d’ells treballarem en el marc del present projecte (...) Cal treballar en aconseguir i implementar altres projectes d’innovació, de recerca i desenvolupament, mitjançant convocatòries europees, que provoquin un efecte multiplicador, aquest serà també un dels beneficis que de ben segur veurem arran d’aquests i d’altres projectes que l’han precedit, com el Pla d'Innovació de la Conca del Ripoll."