Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Consell Intermunicipal de Les Fonts es reuneix per continuar treballant en els projectes comuns

El veïnat de Les Fonts es concentra a Torre Julià per mostrar el seu descord amb el manteniment del parc de la Depuradora


El Consell Intermunicipal de Les Fonts es reuneix per continuar treballant en els projectes comuns

El Consell Intermunicipal de Les Fonts es va reunir el passat dimecres 20 de juny, després d’un període d’inactivitat donat bàsicament pels canvis de govern de l’Ajuntament de Terrassa. El plenari, constituït per representants polítics, tècnics, entitats i veïnat de Les Fonts va donar compte dels temes treballats durant aquest temps i va informar sobre la nova composició dels membres tant polítics com tècnics de Terrassa. En aquest sentit, la Presidència de la comissió passa a estar representada per Jordi Rueda, regidor del districte 3 de Terrassa.
Els temes de seguiment es van centrar principalment en el conveni pel projecte d’intervenció sòcio-educativa; el conveni per a la prestació de serveis de l’escola Pilarín Bayés; l’estat del projecte per la millora de la mobilitat a la cruïlla Mare de Déu del Roser amb Església; i l’estudi per valorar l’adscripció territorial del barri de les Fonts.
Durant la trobada, desenes de veïns i veïnes de les Fonts es va concentrar a la porta del centre cívic Torre Julià, on es feia la comissió, per manifestar el seu desacord davant la problemàtica del parc de  la Depuradora. Aquest parc està gestionat per l’ACA però pertany al terme municipal de Terrassa. El veïnat es queixa de la manca de manteniment i de la retirada dels gronxadors.